top of page

Tapas2Go - Catering

Bij Tapas2Go verzorgen we cateringdiensten voor een breed scala aan evenementen, van intieme bijeenkomsten tot bruiloften en alles daartussenin. Vanaf 15 personen kunt u genieten van onze uitgebreide cateringopties. We bieden vier standaard cateringformules aan, die u kunt vinden op onze website. Maar we geven u ook de vrijheid om uw feest volledig op maat samen te stellen, precies zoals u dat wilt.

Onderaan vindt u een overzicht van onze verschillende cateringformules. De gerechten kunnen indien gewenst in chafing dishes worden geleverd. Maar ook tafelservice behoort tot de mogelijkheden, waarbij u kunt rekenen op onze professionele bediening. Wilt u uw feest helemaal in mediterrane stijl aankleden? Dan kunt u bij ons ook terecht voor bordjes, placemats en bestek.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Catering - optioneel

367375827_1282107962696769_608128646380533136_n.jpg

Deze optionele toevoeging is speciaal voor de liefhebbers van zoete lekkernijen. Onze desserts worden gepresenteerd op gepersonaliseerde tapasplanken en omvatten een gevarieerd assortiment dat regelmatig wordt vernieuwd. Bij ons vindt u geen vaste dessertformules; het is een standaard toevoeging die per persoon kan worden besteld. Voor een uniek en op maat gemaakt feest, staan wij klaar om aan uw specifieke wensen tegemoet te komen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Daarnaast bieden we ook de optie apero en late night snacks aan om uw evenement extra speciaal te maken. Onze aperitiefhapjes en late night snacks variëren afhankelijk van uw voorkeuren en de aard van uw evenement. Van smaakvolle kaasplanken tot verse bruschetta’s, ons ervaren team staat klaar om een selectie te maken die perfect past bij uw smaak en stijl. Wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Formules 

Voor uw feest kan u een keuze maken uit onze verschillende formules die hieronder zijn terug te vinden. 

bottom of page