top of page

Onze gerechten

Ribstuk

"Black pig of Olympus"

Achter de benaming 'Black pig of Olympus' ligt het oudste varkensras van het Middellandse Zeegebied. Het betreft het eerste tamme varken in Europa. Als de dieren vijf maanden oud zijn, worden ze naar een specifiek bergachtig weiland gebracht, waar ze vrij kunnen grazen tot ze twaalf maanden oud zijn. Het olijvendieet geeft aan het varkensvlees een unieke smaak en aroma, en verhoogt bovendien de concentratie aan omega-3 en omga-6-vetzuren, die heilzaam zijn voor onze gezondheid. 

"Patatas Bravas"

De 'patatas bravas', afkomstig uit Madrid, zijn aardappelen die in een ongelijke vorm worden gesneden en vervolgens gefrituurd. Deze aardappelen gaan gepaard met een pittige tomatensaus die wij apart serveren.


SERVEERTIP: dresseer onze gefrituurde aardappelen met de bijgeleverde pittige tomatensaus en eventueel aioli.

Patatas bravas
Gazpacho

"Gazpacho"

Gazpacho is een Spaans gerecht, afkomstig uit de Andalusische keuken. Het is een koud gerecht op basis van rauwe groenten, meestal tomaat en komkommer, dat word afgewerkt met peper en olijfolie. Deze soep mag niet verwarmd worden maar behoort ijskoud gegeten te worden. Gazpacho kan worden gebruikt als amuse, voorgerecht, hoofdgerecht, tapa of tussendoortje.  

 

"Gemengde, koude tapasschotel "

Wanneer u niet kan kiezen tussen onze koude gerechten, kan u onze gemengde tapasschotel bestellen. Dit is een schotel met verschillende koude tapas en word geleverd met brood. Deze schotel bevat:
-Manchego (Spaanse kaas)
-Salchichón ibérico Bellota (ibérico salami)
-Serrano (Spaanse ham)

-Boquerones con ajo (ansjovis met look)
-Chorizo (Spaanse salami)
-Aioli (lookmayonaise)
-Ensaladilla (Spaanse aardappelsla)
-Gevulde puntpaprika's 
-Olijven
-Jamón chips

Tapasschotel
Paella

"Paella"

De paella is een van de meest bekende, Spaanse gerechten. Dit gerecht bevat origineel rijst, zeevruchten, vlees, kip, bonen en saffraan. Dit word klaargemaakt in een grote paella pan. Indien u een allergie heeft of vegetarisch bent, is het steeds mogelijk om dit gerecht aan te passen
W klaargemaakt.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page