top of page

Onze cateringervaringen

Op deze pagina laten we enkele hoogtepunten zien van de diverse evenementen waarvoor we de catering hebben verzorgd. Van bruiloften tot zakelijke bijeenkomsten, ons team heeft bijgedragen aan onvergetelijke momenten. 

Trouwfeest

Wij verzorgden de catering voor een Mediterraans trouwfeest met een assortiment aan hapjes, koude en warme tapas die door ons personeel werden opgediend.

Grote prijs Yvonne Reynders VIP

Wij verzorgden de VIP-ervaring tijdens een wielerwedstrijd. Ons toegewijde personeel serveerde hapjes en koude tapas aan tafel. De gasten konden nadien genieten van warme tapas in buffetvorm. 

Tapasavond in Party Time Summerbar

We verzorgden een zomerse salsa- en tapasavond in een lokale zomerbar. Koude en warme tapas werden geserveerd in buffetvorm, waardoor gasten optimaal konden genieten van de avond.

Opening kantoor Assuri KBC Verzekeringen

We hebben een evenement verzorgd voor de opening van een nieuw kantoor voor KBC Assuri Verzekeringen. Ons personeel serveerde heerlijke hapjes en een smakelijk warm buffet.

Doopfeest 

We hebben de catering verzorgd voor een doopfeest zonder personeel. De gasten hadden de keuze uit een selectie van kleine warme hapjes. die werden warm gehouden in chafing dishes.

Festival Bossierock 

We hebben de catering verzorgd voor Bossierock. In de VIP ruimte van het festival konden de gasten genieten van een buffet met warme en koude tapas.