top of page

Tapas2Go - Tablescapes 

We verwelkomen u graag in de wereld van "Tablescapes". Met Tablescapes bieden we een unieke manier om tapas te ervaren, rechtstreeks bij u thuis. Het concept van Tablescapes draait om het creëren van prachtig gedecoreerde tafels, rijk gevuld met een overvloed aan heerlijke gerechtjes.

 

Deze tafels zijn meer dan alleen een buffet; ze zijn een visuele en smakelijke sensatie, ontworpen om u een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

IMG_7308.jpg

"Een visuele en smakelijke

sensatie"

IMG_7340-2.jpg

Bij Tablescapes hebben we twee formules ontwikkeld: de basis en de luxe formule. Deze zijn onderaan terug te vinden. Met onze Basis formule geniet u van een zorgvuldig samengesteld assortiment van smaakvolle gerechtjes, perfect voor elke gelegenheid. Voor degenen die op zoek zijn naar een extra vleugje luxe, biedt onze luxe formule een uitgebreider culinair avontuur, met exclusieve lekkernijen.

 

Welke formule u ook kiest, bij Tablescapes bent u verzekerd van een onvergetelijke culinaire belevenis, rechtstreeks bij u thuis. Voor informatie over deze service kan u steeds contact met ons opnemen.

Formules 

Voor uw Tablescape ervaring kan u een keuze maken uit onze verschillende formules die hieronder zijn terug te vinden. 

Contact 

Adres

Morkhovenseweg 83,

2200 Herentals

Contact

+32 477 04 70 93

Openingstijden

Vrijdag tot en met zondag

09:00 – 23:00 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page