top of page

Tapas2Go - Sharing boxes 

Onze cateringboxen zijn als kleine verassingsdozen gevuld met culinaire specialiteiten, klaar om ontdekt te worden op elke gewenste locatie. Of u nu onderweg bent naar een zakelijke bijeenkomst of een informele picknick in het park, onze aperitiefboxen en lunchboxen zijn perfect om te delen en te genieten. Met een assortiment aan heerlijke gerechten en hapjes, bieden ze een smaakvolle en handige keuze voor elk moment.

Onze cateringboxen worden geserveerd in een standaardformaat en bevatten uitsluitend koude gerechten. Ze zijn zijn beschikbaar in twee varianten: aperoboxen en lunchboxen, afhankelijk van uw gelegenheid. Voor meer informatie over onze cateringboxen en de beschikbare opties vragen we om contact met ons op te nemen. 

IMG_7438-2.jpg

Sharingboxes 

Aperobox

IMG_7433.jpg

Onze Apero Box is gevuld met een assortiment heerlijke hapjes, kazen, salami, vers brood, crackers en smakelijke dips. Deze box is beschikbaar in één maat en voldoende als aperitiefhapje voor 4 personen.

U kan kiezen uit de basis box of luxe box. Ideaal om mee te nemen naar een picknick in het park of om te delen tijdens een gezellig samenzijn. Voor meer informatie kan u onderaan kijken bij onze formules of contact met ons opnemen.

Lunchbox

Ontdek onze nieuwste lunchbox, gevuld met heerlijke mediterrane belegde broodjes, wraps en veel meer. Deze handige box is een absolute must-have voor allerlei gelegenheden, of het nu gaat om bedrijfsfeesten, vergaderingen of gezellige informele bijeenkomsten.

 

Er zijn twee varianten: onze basisbox en onze luxe box. Elke box bevat 30 stuks.

Voor meer details en informatie over onze verschillende formules, bekijk onze opties hieronder of neem direct contact met ons op. 

P-2.jpg

Formules 

Voor uw box kan u een keuze maken uit onze verschillende formules die hieronder zijn terug te vinden. 

Contact 

Adres

Morkhovenseweg 83,

2200 Herentals

Contact

+32 477 04 70 93

Openingstijden

Vrijdag tot en met zondag

09:00 – 23:00 

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page